Entorn

Activitats a Lloret de Mar

Activitats per a grups i família

La cuina de la Costa Brava

Lloret t'ofereix una àmplia i diversa oferta gastronòmica, un gran ventall de bars i restaurants on descobrir els sabors més autèntics de la Costa Brava i on degustar diferents propostes de cuina internacional de primer nivell. Lloret de Mar ofereix una riquesa de productes naturals autòctons elaborats pels professionals dels restaurants i bars del municipi. Lloret de Mar és un destí especialitzat en cuina saludable i la dieta mediterrània.

Previous
Next

Les platges de Lloret de Mar

El nostre apartament està a 5 minuts de la platja de Sa Boadella. El principal atractiu de Cala Boadella és la tranquil·litat que es respira, on contemplaràs un paratge 100% Costa Brava i gairebé verge. Cala Sa Boadella combina l'encant i les aigües cristal·lines de les petites cales de la Costa Brava i l'espai de les platges més àmplies.

Oci familiar a Catalunya

Activitats per gaudir amb família

Pobles de la Costa Brava i Catalunya

Activitats de tradició i cultura

Serveis de Lloret de Mar

A prop dels apartaments

Supermercats

A 300m. teniu diversos supermercats.

Parada de bus urbà

A 200m. teniu una parada de bus urbà

Hospital comarcal de Blanes i ambulatori

L'hospital està situat a 1 km del poble i l'ambulatori a 2 km al centre de Lloret C/Girona, 8

Mercat municipal setmanal

Els dimarts a l'Av. del Rieral de Lloret de Mar

Com arribar a Lloret de Mar

Si arribeu amb avió, l’aeroport de Girona-Costa Brava és a uns 30 km. La companyia aèria que hi opera és Rynair (de baix cost). A França surt de París-Beauvois. L’aeroport disposa de taxis, autobusos, etc. Tenen línia fins a Lloret de Mar. Barcelona queda a una distància aproximada de 95 km. però gaudeix de diversos sistemes de transport igualment.

Si arribeu amb tren, heu de baixar a Blanes (5,500 km.) I d’allà agafar un autobús fins a Lloret de Mar, sortir a la terminal o millor baixar a la zona de Santa Clotilde – Fenals Sud si el bus es para en aquest punt és a 200 m. dels apartaments.

Si viatgeu amb cotxe privat, heu de sortir de l’autopista AP-7 a les cruïlles 9 o 10 d’Hostalric-Blanes o de Lloret de Mar, dirigir-vos direcció cap a Blanes, primer i després, a Lloret, direcció el barri de Fenals Sud, heu de continuar recte per la carretera principal i situats a la zona del Gran Palace i dels Autocars Pujol, (gairebé fora de Lloret direcció Blanes), a la rotonda gireu a l’esquerra en direcció a la urbanització Santa Clotilde. Són els únics edificis elevats i tancats que veureu al final del carrer Marfull, aquí gireu a la dreta, us situareu al carrer Av. Sa Boadella, i seguidament ja hi ha el complex d’apartaments anomenat Residencial Jardins de Sa Boadella, heu d’accedir pel primer portal (núm.8), davant d’aquest portal, hi ha el petit camí que porta a la platja cala de Sa Boadella. Heu d’anar al bloc 6, que es distingeix en vermell. Es pot entrar al complex residencial a peu per una porta metàl·lica o en cotxe entrant directament al garatge tancat de sota els edificis amb una clau remota i dirigir-se a la plaça corresponent. Amb l’ascensor del pàrquing es puja a la planta 2a on està l’apartament escollit.

El temps a Lloret de Mar